We Help Your Dream Come True

The oasis of your dreams can become reality.Now exclusively on the pages of www.interlogic.bg, you will find the answer for your investments. For sure, fast, easy and at your convenience you can find the property, which you always search- the one that goes beyond your expectations. ENTER

info@interlogic.bg  Tel: 00359 896 670 650

Халкидики Ситония Вурвуру

11_mini

Описание на имот с пет самостоятелни къщи
Парцелът има площ 4.200 m², се намира във Вурвуру, на полуостров  Ситония в южната част на Халкидики. Той е амфитеатрален, потънал в зеленина, с панорамна гледка към Сигитичния залив, остров Диапоро с по-малките си островчета и към третия полуостров на Атос. Разстоянието от морето е приблизително  300 m, а плажът е прекрасен и покрит с пясък. Що се отнася до Вурвуру, той е известен с красотата си, богатата си природа и кристалните си сини плажове. Югоизточната и югозападната страна на парцела гледа към планината “Итамос”.
6Петте мезонета, които са построени, са самостоятелни и единствената обща част е изходът на парцела и пътят, който води към прилежащите на всяка къща открити паркинги. От  паркинга, по отделна стълба, се влиза в двора на къщата, с размери  от 350m² до 500 m². Тази част ще бъде доставена завършена, с изградена и функционираща поливна система  (поливане с pop up) и заслана с газон. Във всеки двор има barbeque (скара) с беседка 3,5 × 3,5 m, с  послана с камък настилка,  водоснабдяване и осветление.  Също така ще бъде поставено наземно осветление на откритите пространства , контролиращо се от вътрешността на къщите. В горните три къщи дворът (заради стените) включва и заграждения  с алуминиеви парапети.
Мезонетите са на два етажа, по 90 m² всеки един без терасите, и включват складово помещение от приблизително 10 m².  На долния етаж има хол с печка, кухня, WC и един малък склад под стълбата.

На горния етаж се намират две стаи с тераси, баня и коридор. Всичките стаи са ярко осветени и имат 7балконска врата и прозорци.  Подът е послан с вносни плочи (Италиански). Дограмата на вратите е отваряща и затварящя се,а щорите на прозорците са направени от алуминий с цвят, имитиращ дървото, боядисани с електростатична боя. Външните врати са блиндирани и в същия цвят. Парапетите на терасите са алуминиеви.
В къщите е прокарана цялостна алармена система (вградени радар и магнитни капани). Също звукова система и пожарна аларма.Обзавеждането на кухнята е наше задължение след съгласуване с купувача. Цялостно отопляване с котелна горивна камера, панелни радиатори, резервоар за нафта и бойлер за топла вода.
Резервоар за вода със система под налягане.

Comments are closed.

iReal Estate Theme