We Help Your Dream Come True

The oasis of your dreams can become reality.Now exclusively on the pages of www.interlogic.bg, you will find the answer for your investments. For sure, fast, easy and at your convenience you can find the property, which you always search- the one that goes beyond your expectations. ENTER

info@interlogic.bg  Tel: 00359 896 670 650

Халкидики Ситония

main

GALLERY

ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА АРХИТЕКТУРНАТА ТРАДИЦИЯ

С цел приносът към хората, сигурността в прегръдката на природата и стабилността която трябва да вдъхва XI8U2265съвременната къща, компаниятя INTERLOGIC REAL ESTATE ни води към мечтания свят на спокойствието.
Първото пътуване датира от 2002г.,когато, след създаването на компанията, започна изграждането на модели на завършени комплекси от вилни селища.
Започвайки, компаниятa INTERLOGIC REAL ESTATE се довери на дарбата на древните гърци.
Изучи модела на градоустройствената система на Ипподамос, както и структурата на древногръцкия град Олинтос. Забеляза, че тя е изградена с мярка, с 10 къщи на строителен квадрат, с вътрешен двор и помощни пространства.Къщите са естествени, вдъхвайки чуството за мярка. Един град красив с логика, с виждане, без излишни елементи.
С виждане и INTERLOGIC REAL ESTATE взе първенството за строителната традиция, обаче вгради в нея съвременни черти и използва съвременни компютерни программи.
Събра в творческо сътрудничество върховни архитектурни фирми. Построи жилища, уважаващи природата и човека.
Img0272Със съвършенство подписва схеми и проучвания и се намира един етап по-напред, използвайки технологиятя на вьображаемата действителност в опити и изчисления. Допринася за един пръв допир с мечтания свят, за този който го желае. Достатачен е един обход сред каменните сгради, за които винаги е на разположение персоналът на INTERLOGIC REAL ESTATE.

Докато тече процесът на изграждането, клиентът, който си осигурява билет за осъществяване на мечтата си, има възможност да предложи промени, които да обслужват по-добре обитаването на дома му. През цялото време  компанията е до него. Дори и в процедурният процес на евентуален заем, със служители, квалифицирани в банковите продукти.

ОРИОН
Как се достига естетичното превъзходство?
Насочваш погледа си към небето където се намира звездата на Орион.
Тя е видима от всякъде. От всяка географска дължина и широчина. Приятелката на Орион, богинята Артемис, го качила на небето след като го убила с нейна стрела, заблудена от брат си Аполон. Намира се в небесния Екватор за 1,5 милион години и представлява прекрасен обект за наблюдаване за древни и съвременни цивилизации. Около орбитата му, на разстояние на 1500 светлинни години,  има възможност  да се види едно от най -дейните видими места на създаване на звезди, познато като Мъглявината на Орион. На земята, Орион се отразява в красивия плаж на Ормилия, намиращ в Псакудя, Халкидики. Комплексът на Орион запазва всичките традиционни елементи, вграждайки ги в една конструкция със съвременни удобства. Орион, заедно с името си подари, на комплекса една част от неземната си красота и спечели възторга на земните хора.

Img0275_minifak_miniYO7H5796_miniYO7H6634_mini

Comments are closed.

iReal Estate Theme