We Help Your Dream Come True

The oasis of your dreams can become reality.Now exclusively on the pages of www.interlogic.bg, you will find the answer for your investments. For sure, fast, easy and at your convenience you can find the property, which you always search- the one that goes beyond your expectations. ENTER

info@interlogic.bg  Tel: 00359 896 670 650

София

DSC04858DSC04928DSC04871

София Гарден

София Гарденс – проект на бъдещето

2721_full

София Гарденс е един амбициозен инвестиционен проект осъществен през 2005 год. Същата година комплексът печели първа награда в конкурса “Сграда на годината”.
Комплексът е денонощно охраняем от затворен тип, състоящ се от няколко самостоятелни сгради (открит басейн, фитнес център и обща градина).
Една от основните идеи на София Гарденс  е да създаде една уникална атмосфера, която да съчетава лукса и удобствата на един апартамент с максимално изчистена и модерна вътрешна архитектура и великолепна гледка към полите на Витоша.Проектът е изпълнен от “Линдер България” – немска фирма с многогодишен опит и успешни проекти, един от които е престижния Бизнес Парк София.
Друга основна идея, която би представлявала интерес за много клиенти е възможността да бъдат закупени или отдадени за дългосрочно ползване приблизително 80% от апартаментите на комплекса. Именно това е и причината, която прави проекта уникален.
Бихте могли да откриете много нови сгради със сравнително добро качество и удобства от рода на обща охрана, паркинг и зеленина. В момента има наистина много малко комплекси създадени с набор от услуги, улесняващи обитателите му. Още с влизането си в комплекса ще почувствате уникалната атмосфера да бъдете част от един малък рай.
Жилищният комплекс е напълно обособен с всички необходими удобства, като идеята е да се облекчат деловите хора, които биха предпочели професионалисти да поддържат имота, да се грижи за озеленяването, басейна, спортните уреди, охраната и всичко друго свързано с комплекса.

Обитателите на комплекса получават услуги с качеството на пет звезден хотел.

2724_full

Кварталът дава възможност на голяма част от дипломатическата общност, представителите на чуждестранни компании, дори и на някои български фирми, да намерят приятели и да запълнят необходимостта си от социални контакти.
Може да се каже, че София Гарденс е нещо средно между луксозен градски хотел и вила в покрайнините на града. Районът е приятен и с тенденция да се развива в тази насока, и да бъде застрояван със комплекси от подобен тип. Това е едно от малкото останали кътчета в близост до центъра, където все още има възможност за застрояване без да се пренасели.

Нашите апартаменти:

070908DSC04839DSC04856DSC04857DSC04858DSC04870DSC04871DSC04875DSC04889DSC04909

Comments are closed.

iReal Estate Theme