We Help Your Dream Come True

The oasis of your dreams can become reality.Now exclusively on the pages of www.interlogic.bg, you will find the answer for your investments. For sure, fast, easy and at your convenience you can find the property, which you always search- the one that goes beyond your expectations. ENTER

info@interlogic.bg  Tel: 00359 896 670 650

Халкидики Атон
Position: Гърция

_SAV2347_mini
КОМПЛЕКС НИРЕАС

Областът на комплексът НИРЕАС,
е Агион Орос (Атон), в най източния полуостров на Халкидики към северното Егейско море, област която е световно известна като гръцкия рай.
Земята на Атос, в продължение на десет хиляди години, с ферментацията на слънцето, морето и земята, задържа великолепието на природата.
Горите от боровите дървета, зелените планини, лозата, стръмните скали, сортовете на рекички и заливи с прекрасните плажове са изразяването на природната красота на Атонския полуостров. 5 OKСлънчевата светлина и кристалността на морето са единствени в цяла Европа. Полуостровът е от самосебеси един исторически богат паметник, с най значителната архитектурна традиция и неизчерпаемите вълнения на културните и византийските елементи. Минало и настоящето, исторически спомени и живо присъствие съжителстват в полуострова на Атос в едно хармонично и плодотворно  съединяване.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА КОМПЛЕКСА
В антрето на Атонския град, близо до древната Акантос (ИЕРИССОС) и над канала на Ксеркс, до залива ‘Провлакас’на общинския комплекс ‘Неа Рода’, се ограничил и се скицирал моделът на комплекс “НИРЕАС”, взимайки името на най-стария бог на морето.
Комплексът се строи съгласно с Н 1947/91 за частно градоустройство. Коефициентът на структурата която се осъществява е 0.13 и процентът ха обществените пространства е 65%.
СЪВЕРШЕНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ ЗА ФУНДАМЕНТИ НА МРЕЖИ ЗА:
-ОТВЕЖДАНЕ
-ВОДОСНАБДИЯВАНЕ
-ОБЩО ОСВЕТЛЕНИЕ
-ЕЛЕКТРОСНАБДИЯВАНЕ
-ПОДЗЕМНА МРЕЖА ЗА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИЯ
-ЦЕНТРАЛНА САТЕЛИТНА ТЕЛЕБИЗИОННА АНТЕНА
-ЗАЩИТА СРЕЩУ ПОЖАР
-ГРЪМООТВОД ЗА ЦЕЛИЯ КОМПЛЕКС10 OK
Комплексът се построява върху релеф на терен на който отвесът се колебае между +5м от морската височина на най-ниското си място до +65м където се намира главният вход и първата сграда.
Също в комплекса ще се построят следващите:
-Управленска сграда за събиранията и събранията на обитателите ¬ (зала за заседания)
-Византийска Църква
-Спортни инсталации (игрищета за футбол, тенис, баскетбол, волейбол), с спомагателните пространства
-Централен басейн ( за деца и за възрасни )
-Собствени места за паркинг
-Разпръснати малки магазинчета
-Оформяване на плаж
-Построяване на тротоари
-Общи зелено насадени места и детски площади
-Предлагащите собствени жилища са приспособими и удовлетворяват всякакви изисквания.
-Стриктно спазване на архитектурата, с педантизъм и подробност в всеки строеж.
-Жилищата мезонети  варират от   60 m² до 260 m².
Също се предвижда:
Охрана на комплекса с постоянен пазач.

ПРЕДИМСТВАТА НА КОМПЛЕКСА

Девствената природа, живописните селца с традиционната архитектура на къщите, гостоприемните хора и организираните съседни райони композират великолепната картина около комплекса.
Градът ИЕРИССОС (древната Акантос), много близо до комплекса, е един туристически център с интернационални комуникативни мрежи, удобства и организация които покриват и най-малката необходимост на района. Той е една станция за риболовни кораби ц пристанище за кораби и яхти.
Общинският комплекс ‘Неа Рода’, до него, придава неговия  характеристичен стил, с живописното си пристанище в най-тясната част на полуострова. Едно идеално рибарско селце ц оригинален традиционен дъх.
Урануполи, малко по на долу, е едно важно място за туристически посещения.
Комплексът е на 115 км. разстояние от летището “МАКЕДОНИЯ” в Солун, и се свързва с съвършена пътна мрежа.
Едно произведение на строително развитие, изследвано с чувствителност към човешките връзки и уважението към природата, така  че да има равновесие с едновременно натурално и  човешко  развитие.
1 OK3 OK17DSCF2926

Position: Гърция -

Comments are closed.

iReal Estate Theme